Categorieën
Nieuws & weetjes

Relatiegeschenken ter ere van een jubileum

relatiegeschenken jubileumsgeschenkenRelatiegeschenken bevorderen de loyaliteit van een klant aan uw merk of bedrijf. Het boek ‘Principles of Marketing’ van Kotler, volgens velen de bijbel van marketing, is het goedkoper om een klant te behouden dan een nieuwe klant aan te trekken. Relatiegeschenken zijn geschikt voor meerdere doeleinden voor uw bedrijf. Voor een verjaardag van uw collega of ter ere van een jubileum. Relatiegeschenken stralen waardering uit!

Het 25-jarige jublieum van uw werknemer
Stel een werknemer van uw bedrijf werkt al 25 jaar bij de zaak. Zet deze werknemer in het zonnetje door gebruik te maken promotionele artikelen. Toon in deze relatiegeschenken uw waardering aan uw werknemer en maak er een fantastische dag van. Een brons beeldje biedt de juiste uitstraling. Wilt u meer humor in relatiegeschenk dan kunt u denken aan een bedrukte trui of t-shirt. De mogelijkheden zijn divers en de relatiegeschenken variëren van prijsklasse. Vergeet niet dat de relatiegeschenken niet alleen effect hebben op één werknemer. Het toont ook aan de rest van uw team hoe erg u de inzet van uw werknemers waardeert. Waardering is het speerpunt voor elk bedrijf om de arbeidsproductiviteit te verhogen!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s