Categorieën
Producten & gadgets Sport

Bij inzet relatiegeschenken maakt u gebruik van interesses doelgroep!

golfballen relatiegeschenkenVoor veel bedrijven is er weinig budget om het merk of bedrijf bekend te maken bij het grote publiek. Relatiegeschenken zijn relatief goedkoop. Vooral als u deze kosten vergelijkt met de kosten van traditionele vormen van reclame. Tv reclame en printmedia zijn erg duur en de boodschap van uw bedrijf blijft niet lang hangen. Haak in op de interesses van uw doelgroep. Zo wordt er vaak zaken gedaan tijdens het golfen.

Golfen tijdens het werk
Vroeger was golfen alleen een sport voor de elite. Tegenwoordig is de sport voor iedereen toegankelijk. Wist u dat veel bedrijven zaken doen tijdens het golfen? In plaats van een zakelijke bijeenkomst gaan zij golfen en bespreken zij hun business tijdens een lange dag golfen. Deze trend blijkt succesvol te zijn. Gebruik deze kennis voor uw relatiegeschenk. Wanneer u weet dat uw klanten of relaties vaak golfen is het een goede investering om promotionele golfballen te laten bedrukken en weg te geven als relatiegeschenk. Dit relatiegeschenk kunt u tijdens beurzen of zakelijke evenementen verspreiden. Promotionele golfballen worden aangepast op uw wensen. De mogelijkheden voor bedrukking zijn divers. Als uw klanten de golfballen gebruiken worden ze aan uw bedrijf herinnerd. Zo promoten zij uw bedrijf terwijl zij lekker aan het golfen zijn!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s