Categorieën
Nieuws & weetjes

Nieuwe functie Google Analytics: Meet de snelheid van de laadtijd van uw website

Google Analytics snelheid laadtijd websiteAlle online webwinkels, het zij in de relatiegeschenken branche of in de speelgoed branche, gebruiken Google Analytics om statistieken bij te houden over het aantal bezoekers op de website. Tevens kunt u met Google Analytics bijhouden hoeveel producten er worden verkocht en op welke manier bezoekers op uw site binnenkomen. Een snelle laadtijd zorgt ervoor dat bezoekers uw pagina niet verlaten. Dat is dus een belangrijke factor van een goede website. Kijk wat Google Analytics voor u kan betekenen!

Een snelle website zorgt voor meer bestellingen!
Voor de gebruiker is het heel erg belangrijk dat de website snel laadt. Een snelle website is die van Zintuig relatiegeschenken, deze website scoort 88/100 volgens de ‘Page Speed’ tool van Google. Een pagina die snel laadt, zorgt voor een hoge conversie. Met de nieuwe optie van Google Analytics kunt u de snelheid van uw pagina’s meten. Zo kunt u allerlei interessante factoren meten bijvoorbeeld welke pagina’s langzaam laden, waar zitten de grote verschillen tussen de laadtijden of misschien laadt uw pagina langzamer op verschillende browsers. De mogelijkheden zijn divers. Hoe zorgt u ervoor dat u dit kan instellen op uw website? Maak een account aan op Google Analytics en plak de Google Analytics code in uw broncode. Dit is makkelijker dan u denkt. Weet u niet hoe u deze code in uw broncode plakt? Ga dan naar de Analytics help pagina.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s