Categorieën
Nieuws & weetjes

Efficiënte inzet van relatiegeschenken tijdens zakelijke bijeenkomsten

aanbiedingen relatiegeschenkenRelatiegeschenken worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Tijdens zakelijke bijeenkomsten wordt er te weinig gebruikgemaakt van relatiegeschenken. Denk aan een bedrukte pen of bedrukte mokken. Dit zijn kansen die veel bedrijven onbenut laten. Is uw bedrijf vaak aanwezig op een beurs of nodigt u uw klanten vaak uit om bij uw bedrijf langs te komen?

It’s all about efficiency!
Marketing leeft elke seconde van de dag. Veel bedrijven maken dezelfde fouten. Bij marketing denken ze alleen aan de marketing van de dienst of product die zij leveren en niet aan het imago van het bedrijf. Bedrijven die klanten uitnodigen voor een zakelijke bijeenkomst adviseren wij om relatiegeschenken in te zetten. Alleen al door het gebruik van bedrukte mokken versterkt u de band met uw klanten of concullega’s. Dit is een efficiënte strategie om de band tussen u en uw klant te versterken en op de lange termijn meer uit deze relatie te halen. Gebruik een merkstrategie voor uw bedrijf. Zorg dat de naam van uw bedrijf overal aanwezig is wanneer uw klanten op bezoek komen. Aanbiedingen zijn er altijd! Relatiegeschenken versterken de band met de ontvanger!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s