Categorieën
Brillen Producten & gadgets

Zonnebrillen met ronde glazen, dé zomertrend van 2011

De ronde zonnebril was jarenlang uit den boze. Maar we gaan terug in de tijd! Want beetje bij beetje lijkt het erop dat deze mode accessoire weer een nieuwe trend gaat worden en trends willen we u natuurlijk niet onthouden. De zonnebrillen zijn leuk voor jong en oud. Heeft u wel eens baby met een zonnebril gezien. Dat is toch hartstikke schattig! Lees het verhaal over de ronde zonnebril door de jaren heen. Als u er over nadenkt om een zonnebril te bestellen, adviseren wij u om haast te maken. De zomer is nog niet begonnen, maar de zonnestralen bereiken ons koude land meer en meer!

De ronde zonnebril door de jaren heen
In de jaren 70 werden de ronde zonnebrillen voor het eerst populair. Doordat sterren als John Lennon en Ozzy Ostbourne ze droegen kregen ze een echte rock n’roll status. Bij elke optreden hadden zij een zonnebril op. Waarschijnlijk ook om de drugsverslaving te verbergen voor het publiek. Jaren later volgden ook de Olsen twins met een eigen collectie ronde zonnebrillen en tegenwoordig wordt ook Lady Gaga in allerlei ronde monturen gespot. Lady Gaga mag zich kronen tot koningin van de ronde zonnebril! In elke videoclip is zij te zien met een ronde bril. Inmiddels hebben al vele modehuizen als Armani, Herdem en Schwab de ronde zonnebril in hun collectie opgenomen. Geen fashion show gaat voorbij zonder de ronde glazen. Kijk bij deze zonnebrillen en ga mee met de zomertrend van 2011!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s