Categorieën
Nieuws & weetjes

Brits bedrijf gebruikt condooms als relatiegeschenk

condooms als relatiegeschenkHet Britse bedrijf Reckitt Benckiser heeft wel een hele ludiek manier gevonden om nieuw personeel aan te trekken. Het bedrijf is op zoek naar jonge mensen die het bedrijf willen versterken. Dat condooms bedrukt worden en worden weggegeven als relatiegeschenk is zelfs voor de redactie nieuw.

Condooms als relatiegeschenken
Reckitt Benckiser ondervindt veel concurrentie van Proctor & Gamble en Unilever als het aankomt op het aantrekken van ‘young professionals’. De condooms van Durex zijn één van de vele producten die het bedrijf verkoopt. Om nieuw personeel te werven hebben zij Durex producten bedrukt met unieke teksten. Bijvoorbeeld bij Durex fetherlight condooms. Deze hebben ze bedrukt met: ‘Stimulate your career! Find out about heart-thumping opportunities at Reckitt Benckiser‘ of  ‘Pull a hot career‘ bij een sensuele massage olie. De website van Reckitt Benckiser is helemaal ingesteld op jonge mensen. Als je op de site binnenkomt zie je meteen een pop-up met ‘Hey Gorgeous!’. Voor sommige mensen wellicht niet professioneel maar voor jonge mensen hoogstwaarschijnlijk erg aantrekkelijk!

Advertentie

Één reactie op “Brits bedrijf gebruikt condooms als relatiegeschenk”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s