Categorieën
Nieuws & weetjes Producten & gadgets Textiel

Guess what? Guess doet ook aan relatiegeschenken!

Horlogemerk Guess is geen onbekende in de relatiegeschenken branche. Het merk is niet alleen te vinden in de horlogemarkt maar fabriceert ook spijkerbroeken, parfum en nog veel meer. Het is een merk dat zijn productielijn heel slim verbreedt. Juwelier Joost Geerling kwam met deze tip. Hij verkoopt prachtige Guess horloges.

Guess en zijn promotionele actie
Bij aankoop van een wit Guess horloge, zie afbeelding, krijgt u een handdoek van Guess. Dit is niet zo maar een handdoek. Ook hier zijn de kernwaarden van het merk Guess terug te vinden. Luxe en uitstraling dat is waar het volgens het merk om gaat. Met deze relatiegeschenken wil het merk enerzijds de verkoop van de nieuwe horloges stimuleren en aan de andere kant de klant een ‘extraatje’ geven. Dit ‘extraatje’ zorgt ervoor dat klanten het merk onthouden bij een volgende aankoop. Dat is het doel van de inzet van relatiegeschenken. De band tussen de klant en het merk of bedrijf versterken, zodat zij terugkomen voor een herhalingsaankoop. Het is immers 7x goedkoper om een huidige klant te behouden dan om een nieuwe klant te werven. Laat dit artikel u inspireren voor uw relatiegeschenken acties!

Advertentie

Één reactie op “Guess what? Guess doet ook aan relatiegeschenken!”

Wauw leuke actie ! Schijnt overigens een super mooie grote handdoek te zijn, relatiegeschenk met kwaliteit werkt nog beter!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s