Categorieën
Nieuws & weetjes

Veel secretaresses voelen zich ondergewaardeerd beeld media is eenzijdig!

relatiegeschenken secretaresseDe secretaresses zijn een belangrijke doelgroep voor online webwinkels die handelen in relatiegeschenken. Zij zorgen voor de cadeau’tjes op de bedrijfsvloer. Secretaresses vinden dat het imago van haar beroep moet worden verbeterd . Waardering is ontzettend belangrijk en juist dat punt wordt wel vaak vergeten.

Het beeld van secretaresses is eenzijdig en achterhaald
Dit is een conclusie van een onderzoek van OfficeTeam onder ruim 600 secretaresses en haar managers uit Nederland en Belgie. Het beeld dat de meeste mensen van dit beroep hebben is achterhaald. Een secretaresse doet veel meer dan uitsluitend orders en functioneert op veel meer processen binnen het bedrijf. Volgens een meerderheid van de ondervraagden moet het imago sterk worden verbeterd . Het beeld bij het publiek en de media is verkeerd en eenzijdig. Bijna alle ondervraagden geven aan dat zij hun baas beter laat presteren. De secretaresses zijn als het ware een stuwende kracht achter de leidinggevenden. Het wordt tijd dat we de secretaresses is lekker gaan verwennen. Bestel eens een leuk relatiegeschenk voor uw secretaresse. Gisteren was het Nationale Secretaresse dag dat bent u vast vergeten!

p.s. tenzij u een secretaresse bent en voor u zelf een cadeau’tje heeft gekocht! Dat verdient u!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s