Categorieën
Nieuws & weetjes

Het dagelijks leven van een relatiegeschenk

Zintuig relatiegeschenken.Vandaag gaan we het hebben over de invloed van relatiegeschenken op het dagelijks leven. De relatiegeschenken zijn overal om ons heen. Maandag ging een collega naar de Hogeschool van Amsterdam voor een bespreking. In dit artikel beschrijft hij alle relatiegeschenken die hij onderweg naar Amsterdam tegenkwam.

Pas op! De relatiegeschenken ‘are taking over’!
Het begon op de reis van het bedrijf naar het treinstation. Voor het eerst sinds tijden stond ik te wachten op de bus. Wat mij opviel, was dat er een keycord van Heineken om iemand zijn nek hing. Grappig dacht ik. Dat was nummer één. Dagelijks kom ik in aanraking met relatiegeschenken. De sleutelhanger blijkt ook erg populair, maar dat is meer dan logisch. Iedereen heeft sleutels. In de trein richting Amsterdam viel het op dat veel mensen eten en drinken. Veel mensen hadden een servet met een opdruk van het keten waar zij de snacks of broodjes hadden gekocht. Servetten zijn ook relatiegeschenken. Je betaalt er niet extra voor. Een servet is een fantastisch voorbeeld van een relatiegeschenk dat zich onbewust genesteld heeft in dagelijks leven van de mens. Eenmaal aangekomen bij mijn afspraak werd het mij duidelijk dat de bedrukte mok tevoorschijn kwam. Een leuke beker met het logo van de Hogeschool van Amsterdam. Vanaf dat moment was het duidelijk. De koffie smaakte goed, maar nog belangrijker de relatiegeschenken bevinden zich in vele vormen en maten in ons dagelijks leven!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s