Categorieën
Nieuws & weetjes

Restaurant The Red Sun versterkt relatie met zijn gasten door eenvoud!

bedrukte aanstekers The Red SunWie heeft er wel eens gegeten bij restaurant The Red Sun? The Red Sun is gevestigd in Amsterdam en Blaricum en opent binnenkort een vestiging in Marrakech. Het restaurant heeft simpele kernwaarden: service, kwaliteit en stijl. Hoe versterkt The Red Sun de relatie met zijn gasten?

De inzet van een simpele bedrukte aansteker
Al eerder hebben we de kracht van ‘simpele’ relatiegeschenken beschreven. De kracht van bijvoorbeeld een bedrukte aansteker is enorm. Wij leggen u vandaag uit waarom. Laatst gingen we met het team eten bij The Red Sun. Een aantal collega’s roken en gingen tussen de gangen door even naar buiten om een sigaretje op te steken. Ze waren net een aantal seconden buiten of de gastheer kwam een bedrukte aansteker brengen. Tevens waarschuwde hij mijn collega’s als het eten zou worden opgediend. Dat is toch top service? Het zijn de simpele dingen in het leven die belangrijk zijn. De aansteker zorgt ervoor dat we sneller voor the Red Sun kiezen, wanneer wij nog een keer uit eten gaan. Tevens zijn wij zo positief over dit restaurant dat wij dit graag aan u en andere mensen willen delen. Dat is dus perfecte reclame. Dat allemaal door de inzet van een bedrukte aansteker!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s