Categorieën
Paraplus Producten & gadgets

Het weer speelt spelletjes met de paraplu

Paraplu relatiegeschenkHet weer speelt spelletjes met de paraplu en de korte broek. De ene dag is het warm en de andere dag regent het. Deze constante omschakeling zorgt bij veel mensen voor de eerste hooikoorts perikelen. Laat u zich niet voorliegen door de mooie weersvoorspellingen op tv en trek uw eigen plan. De paraplu is ook in deze tijd van het jaar nog erg handig. Al helemaal wanneer de paraplu windstoten tot wel 130 km/uur weerstaat.

De paraplu van Senz weerstaat bijna alles
Juist door deze extreme weersveranderingen is het noodzakelijk dat een paraplu bestaat, die zich kan verweren tegen harde windstoten. De Senz paraplu wordt in een windtunnel getest. Bekijk dit filmpje waarin u kunt zien, dat de persoon die de paraplu vasthoudt bijna wordt weggeblazen. De paraplu gaat mee met zijn tijd. Vroeger bestonden de paraplu’s voornamelijk uit een bol handvat. De gedachte hier achter was dat je de paraplu aan de kapstok kon ophangen, maar ook dat het makkelijk was om de paraplu zo vast te houden. Tegenwoordig bestaan er paraplu’s in alle soorten en maten. Van geel tot paars en van stormvast tot handtas formaat. De paraplu is klaar voor de spelletjes van het weer.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s