Categorieën
Nieuws & weetjes Pennen & potloden

Tips bij het selecteren van uw reclamepennen

bedrukte pen, reclamepennen.De meeste startende bedrijven krijgen een bedrukte pen opgestuurd.  Dat geeft een bedrijf aanzien, de eerste bedrukte pen is een mijlpaal. Naast briefpapier is een bedrukte reclamepen vaak de eerste echte investering die een bedrijf doet als het gaat om promotie of marketing van het merk of de boodschap. Het aanbod aan reclamepennen is gigantisch. Hieronder leest u een aantal tips!

1) Zorg dat de pen opvalt.
Kies een kleur of een vorm die bij u past. Heeft u een logo in het blauw, kies dan een kleur die hierbij past. Een witte reclamepen is het meest populair maar niet erg origineel. Laat uw pen er bovenuit springen!

2) Houd het functioneel!
Kies geen pen die er mooi uitziet maar waar je niet goed mee kunt schrijven. Een pen die niet lekker schrijft zal men geen twee maal pakken. Tevens is dit niet gunstig voor uw bedrijf. Uw logo staat immers op deze pen.

3) Kies voor kwaliteit.
De prijzen voor reclamepennen liggen erg laag. Toch is er een groot kwaliteit verschil. Toppoint, een Nederlandse fabrikant, is een merk wat inmiddels BIC voorbij is gestreeft als het gaat om kwailteit van de vulling, opdruk en originaliteit. Prodir pennen zijn kwalitatief sterk en worden niet in de winkel verkocht. Betere promotionele pennen dan Prodir zijn er niet.

4) Presenteer de pen!
Presenteer de pen als meer dan een bedrukte pen. Er zijn legio leuke en goedkope verpakkingen die om relatief simpele pennen passen. Dat maakt het geef moment van het relatiegeschenk net een leuker moment. Een cadeau is toch leuker als je het moet uitpakken! Vind je niet?

Dit artikel is geschreven door Steph Weigert, directeur Zintuig relatiegeschenken.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s