Categorieën
Bekers & mokken Nieuws & weetjes

Populaire CNBC Talkshow en de inzet van koffiemokken

Wanneer u bezig bent met het opzetten van een succesvol marketingconcept, zou u zich geen zorgen moeten maken of een leverancier kan voldoen aan uw eisen. In 2010 werd de snelheid van de productie opgevoerd en werd het ook makkelijker om promotionele artikelen te laten verschepen. 48 uur nadat u het artwork heeft goedgekeurd, staan er genoeg relatiegeschenken tot uw beschikking. Vandaag het verhaal van de bedrukte mok van CNBC.

CNBC’s Squawk Box
CNBC’s “Squawk Box” is een populaire Amerikaanse talkshow dat zich richt op belangrijk financiële nieuws. Het programma heeft trouwe kijkers. Dit programma zorgt voor trends. Wanneer zij een bedrukte mok laten zien, is het bij wijze van spreken de volgende dag overal uitverkocht. In de afbeelding ziet u één van de beste verkochte bedrukte mokken uit Amerika. De presentators gebruiken deze bekers elke dag. Bij een grote relatiegeschenken aanbieder uit Amerika was deze bedrukte mok een week na de uitzending helemaal uitverkocht! In Nederland zie je alleen dat er bij ‘Goede Tijden, Slechte tijden’ gebruik wordt gemaakt van product placement. De chips van de acteurs zijn bijvoorbeeld altijd van Doritos of een bekend merk. Als u deze case analyseert ziet u dat een bedrukte mok zoveel impact heeft op uw marketing. De mokken zijn goedkope promotionele artikelen. Het is goedkoper dan de inzet van folders en flyers. Echter zijn weinig mensen zich hiervan bewust.

 

 

Advertentie

2 reacties op “Populaire CNBC Talkshow en de inzet van koffiemokken”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s