Categorieën
Auto relatiegeschenken Nieuws & weetjes

Tip: Auto luchtverfrisser is origineel en uniek

Auto, luchtverfrisser, relatiegeschenken.Er komen steeds meer auto’s op de Nederlandse weg. Een promotioneel product voor gebruik in de auto is dan ook eigenlijk meer dan logisch. Toch maken weinig bedrijven gebruik van een auto luchtverfrisser als relatiegeschenk. Met deze wetenschap moet er bij u een belletje rinkelen. Een leuk product dat in Europa steeds meer wordt verkocht is de Freshball voor in de auto.

Freshball a.k.a. auto luchtverfrisser
De Freshball wordt meer en meer in Europa verkocht. Het is een klein balletje die als luchtverfrisser in de auto werkt.  De luchtverfrisser is leverbaar in een aantal geuren en beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Gezien het feit dat de tijd die mensen in de file staan alleen maar zal toenemen, is dit een relatiegeschenk die uw doelgroep een uitermate positief gevoel kan geven. Verbindt uw bedrijfsnaam met dit positieve gevoel door de luchtverfrisser te bedrukken met een logo of een humorvolle tekst waar uw bedrijfsnaam in wordt vermeld. Dat is het leuke van de relatiegeschenken branche. Om de haverklap komen er leuke relatiegeschenken op de markt. Wij delen deze ontwikkelingen graag met u!

De luchtverfrisser kunt u overal ophangen in uw auto. In Nederland worden deze verkocht bij Zintuig relatiegeschenken. Heeft u wel eens een luchtverfrisser gebruikt voor in de auto? Laat het weten in de reacties!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s