Categorieën
Gebruikers vertellen

Visitekaartjes, persoonlijk nostalgisch en anders, zo val je op!

Iedereen wil opvallen, zeker in het zakelijke verkeer.  Als je dan ook nog eens werkzaam bent in het creatieve circuit,  midden tussen de reclamebureaus in de creatiefste stad van het land, dan moet je echt je best doen. De dames van studiothegirls.com vonden er iets op.

luciferboekje met opdruk

Telkens als er een face-2-face moment is met een relatie maken ze een persoonlijke notitie in een lucifer boekje en geven de lucifers mee als kaartje van dat ene speciale moment. Wij kennen notities in luciferboekjes alleen uit geheime ontmoetingen in filmklassiekers als Cassablanca of Citizen Kane. En die sfeer draagt het nog steeds met zich mee, een notitie in een luciferboekje is belangrijk, bijzonder, dat gooi je niet zo maar weg, die draag je bij je, want wie weet….misschien los je er nog eens een moord mee op..

Celia Rosa, 1 van the girls zegt het zo: “The original match book was found on the streets of Sunset Boulevard – West Hollywood on a trip to Los Angeles / Coachella music festival in 2009. Thought it was the coolest find ever, very ‘hollywood’. Was stuck on the fridge as loving souvenir ever since we got back. We feel all brand communication, including business stationary should always reflect a distinct personality that rings true to what a brand is about. When our business cards ran out and we had to design new ones these matches jumped at us, felt like a logical successor to our previous card. Our previous card was a blank fluor pink card on which we wrote a personal message to the receiver. Now we do the same on our match books. Making it unique, personal and always current. We really love them and we get really good reactions on our match books.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s