Categorieën
Gebruikers vertellen

Onderwerp: Snelle en strakke service winnies

Mijn hartelijke dank aan Zintuig en vooral aan Soner. Ik wil jou en je team van harte bedanken voor de super snelle afhandeling van mijn bestelling. Ik vind dat jullie super klantvriendelijk zijn in de omgang en in het afhandelen van orders, ook vind ik de memoclips heel mooi geworden. Ze zijn goed van goede kwaliteit. Ik heb niks meer dan lof en zal dat tegen de directie van GGD Hollands Noorden uiten. Door dat ik het zo druk heb gehad de afgelopen twee weken reageer ik een beetje laat om jullie te bedanken sorry sorry sorry!

Nogmaals namens mij en mijn team onze hartelijke dank.

Aysun Tosunoglu
GGD Hollands Noorden

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s