Categorieën
Nieuws & weetjes

Leverancier Toppoint wint ‘Supplier of the Year 2011’ award

Toppoint relatiegeschenkenDe maand maart was een stressvolle maand voor de leverancier Toppoint. Zij waren genomineerd maar onder de gegadigden waren ook genoeg andere top leveranciers. Toppoint levert relatiegeschenken en promotionele artikelen. Het vakblad Promz Magazine houdt elk jaar een prijsuitreiking over wie de beste leverancier van het desbetreffende jaar is. Dit is een prestigieuze award gesteund door Platform Promotional Products.

Supplier of the Year 2011
Toppoint heeft de vakprijs gewonnen voor beste supplier van relatiegeschenken en promotionele artikelen. Tevens is Toppoint een merk. Elk bedrijf zoekt een niche of probeert meer omzet te behalen. Toppoint doet dat door ook zelf producten te maken. Zo zijn zij  bekende vanwege de reclamepennen. Overal in Europa hebben zij contacten waardoor zij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Deze kennis verwerken zij in bijvoorbeeld de reclamepennen of plastic aanstekers. Directeur Bas Lensen was uitermate verrast met de prijs: “Wij zijn ontzettend trots.” De directeur ging persoonlijk zijn grote klanten langs om een doos merci chocolade te overhandigen. Zo hoort het! Dat is klantvriendelijkheid! Iets wat vaak ontbreekt in de relatiegeschenken branche.

Merci van Toppoint.

 

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s