Categorieën
Nieuws & weetjes

Zoveelste treinstoring NS: “Reizigers geëvacueerd door rook in trein in Hilversum.”

Promotionele artikelen versterken het imago!De NS heeft voor de zoveelste keer gefaald in de ogen van zijn treinreizigers. Waar het bedrijf zijn best doet om zijn imago te verbeteren, is er op dinsdag 5 april rond 08.30 een trein ontruimd vanwege rookontwikkeling in de treinstellen. Op dat moment was de trein onderweg van treinstation Bussum-Zuid naar Hilversum Noord.

Het is niet de eerste keer dat de NS faalt
Na het debacle van de treinvertragingen in de winter is het gevaar nu wel heel direct. Bij de evacuatie is niemand gewoond geraakt. “Al moesten we wel 2 meter naar beneden springen”, aldus een gefrustreerde treinreiziger. Een deel van de passagiers is naar Hilversum Noord gelopen. De rest is direct naar zijn werk gegaan. Er was een brandmelding, maar volgens de woordvoerder van de NS is het nog maar de vraag of er wel brand is geweest. De NS kan wel wat hulp gebruiken bij het oppoetsen van zijn imago. Uit dit onderzoek blijkt dat promotionele artikelen het imago verbeteren en versterken. Als de NS dit artikel leest, zal zij begrijpen dat de klantrelatie belangrijker is dan dat zij nu laat blijken. Een relatiegeschenk hoeft niet duur te zijn. Veel mensen zijn al blij met een NS sleutelhanger! Het zijn de kleine dingen die belangrijk zijn!

*Update: Bekijk hier het filmpje

Advertentie

Één reactie op “Zoveelste treinstoring NS: “Reizigers geëvacueerd door rook in trein in Hilversum.””

Ze hebben ook geen bussen ingezet of iets dergelijks. Lekker 20 minuten lopen. De omgeving was in ieder geval wel mooi.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s