Categorieën
Nieuws & weetjes Pennen & potloden

De verenpen zorgt voor een authentiek en klassiek gevoel

Wat de redactie van dit blog opvalt, is dat de verenpen de laatste tijd een erg ‘hot’ item is als relatiegeschenk. Steeds meer online webwinkels en lokale aanbieders bieden u de kans om de verenpen relatiegeschenken.verenpen te bestellen. Hoe komt het dat zo’n ouderwetse pen zoveel aantrekkingskracht heeft?

De verenpen van vroeger tot nu
De eerste verenpennen werden gemaakt van zwanen. Ganzenveren werden ook veel gebruikt. Vroeger waren er veel meer zwanen en veren dan nu. Nu is het onvoorstelbaar om ganzen en zwanen te gebruiken voor een pen. De veer heeft voor veel volkeren een symbolische betekenis. De Egyptenaren spraken over de ‘veer van de waarheid’. De verenpen is geschikt voor alle doelgroepen. Van jong tot oud en van formeel tot informeel. Uit onze ervaring weten wij dat iedereen de verenpen met open armen ontvangt. Op de veren is er altijd ruimte voor bedrukking waardoor er de mogelijkheid is om de verenpen een ‘extra touch’ te geven. Zo kan uw relatie haar of zijn ideeën opschrijven, terwijl zij uw bedrijf in het achterhoofd hebben!

Shakespeare schreef er ook mee!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s