Categorieën
Nieuws & weetjes

Een goedkope manier om het leven beter te maken in ziekenhuizen

Een button werkt ook goed!Het ziekenhuis is een plek waar u niet graag komt. En terecht! Toch zijn wij genoodzaakt om het ziekenhuis eens in de zoveel tijd te bezoeken. De goed opgeleide artsen zijn altijd druk in het weer en zien er verzorgd uit. Bij een ziekenhuis denken veel mensen naast het ziek zijn ook aan de wachtkamers. Een ziekenhuis kan op een goedkope manier relatiegeschenken inzetten, maar hoe?

Waarom is het gebruik van relatiegeschenken interessant voor ziekenhuizen?
De redactie denkt altijd aan de gebruiksmomenten van de doelgroep. De Prodir pennen, gefabriceerd in Zwitserland, staan al jaren lang bekend om zijn kwaliteit. Artsen willen alleen maar het beste. Wist u dat veel artsen in Nederland de Prodir pen gebruiken? Bij een ziekenhuisbezoek zal u altijd een aantal minuten in een wachtkamer zitten. Voor kinderen is het niet leuk maar voornamelijk heel saai. Daarnaast zijn volwassen mensen er ook wel klaar mee om de standaard magazines te lezen. De Dael O Ring is een fantastische puzzel voor jong en oud. Zelfs de jongste jeugd kiest voor de Dael O Ring, zie dit YouTube filmpje. Het is niet duur en bovendien heel erg fun! Hoe kan je als ziekenhuis ervoor zorgen dat mensen zich beter voelen? Een operatie of advies natuurlijk! Maar vergeet niet de kleine details! Neem de Winnies. Winnies hebben een positieve werking op de mens. Het is niks voor niks dat de winnies om de twee jaar bij het EK of WK voetbal in de supermarkt verkrijgbaar zijn. Bedruk dit relatiegeschenk met een positieve tekst en geef deze aan mensen die zijn geopereerd. De genoemde relatiegeschenken zijn helemaal niet duur maar hebben een grote impact op het reilen en zeilen van een ziekenhuis. Het is een goedkope manier om het leven in het ziekenhuis beter te maken!

Het ziekenhuis is een plek waar u niet graag komt. En terecht! Toch zijn wij genoodzaakt om het ziekenhuis eens in de zoveel tijd te bezoeken. De goed opgeleide artsen zijn altijd druk in het weer en zien er verzorgd uit. Bij een ziekenhuis denken veel mensen naast het ziek zijn ook aan de wachtkamers. Een ziekenhuis kan op een goedkope manier relatiegeschenken inzetten, maar hoe?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s