Categorieën
Nieuws & weetjes

Autobranche ziet toekomst somber tegemoet

Sleutelhangers voor de autobranche.Dat de autobranche in Nederland een moeilijke tijd doormaakt is niet onbekend. Moderne auto’s worden kwalitatief steeds sterker. Onderhoud en reparatie zijn voor autobedrijven nog steeds de belangrijkste bron van inkomsten. De relatie met de klant wordt belangrijker. Een klant behouden is goedkoper dan een nieuwe klant aantrekken. De inzet van premiums zal voor veel opschudding zorgen in autobranche.

Premiums versterken de relatie tussen uw bedrijf en de klant
De autobranche heeft te maken met een prijsgevoelige consument. Merkdealers vrezen de toekomst. De klanten zijn minder merktrouw en kiezen liever voor een goedkopere optie. Verstevig de band met uw klanten door de inzet van premiums. Speel in op uw doelgroep! Veel auto’s hebben een radio waar de bestuurder USB sticks in kan plaatsen. Bedruk uw eigen USB sticks met uw logo of een leuke tekst en uw klant zal dit waarderen. Wat denkt u van een op maat gemaakte sleutelhanger? Gebruik de sleutelhanger als weggevertje en u zult zien dat uw klanten niet minder maar juist meer trouw blijven aan uw merk. Er zijn zat mogelijkheden. Relatiegeschenken en premiums zijn niet duur en er is altijd genoeg aanbod. Het gebruik van promotionele artikelen en premiums versterkt uw imago en aantrekkingskracht op potentiële klanten. Bestel uw premiums. Verstevig uw band!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s