Categorieën
Nieuws & weetjes

Kickstart uw business in de lente met relatiegeschenken!

Relatiegeschenken en promotiemateriaal.Het einde van de harde en koude winter nadert snel. Dat betekent dat de lente weer voor de deur staat. Dit is een geweldige tijd van het jaar voor een frisse start. Dit werkt door in de ‘top of mind’ van de mens. Mensen zijn energieker en voelen zich beter. Bedrijven kunnen hier goed op inspelen. Zoek tijdens de lunch of thuis naar een relatiegeschenken aanbieder en begin met de planning van het voorjaar!

Het voorjaar lonkt!
Bloemen beginnen te bloeien en dieren openen de oogjes voor een nieuw begin. In dit seizoensgetijde starten veel mensen met het oprichten van een nieuwe business. Deze bedrijven staan klaar in de warmte van de zon en kunnen niet wachten om haar merk aan u bloot te stellen. Veel bedrijven hebben een plan van aanpak wat betreft ‘brand awareness’. Tv reclame is op dit moment de nummer één op het gebied van reclame maar tevens de duurste. In tegenstelling tot tv reclame is de inzet van relatiegeschenken vele malen goedkoper. Hoe denkt u er over om bedrukte pennen van Prodir in te zetten voor uw campagne? Deze pennen zijn al jarenlang marktleider op het gebied van reclamepennen. Heeft u al gedacht aan een bedrukte mok? Deze doen het altijd goed en geven uw personeel of relaties een warm gevoel!

Start sterk met uw unieke promotionele strategie in het voorjaar en eindig sterk en succesvol als het eind van het jaar ook steeds dichter in de buurt komt!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s