Categorieën
Producten & gadgets Tassen & hoesjes

Tassen zijn niet overal in Nederland hetzelfde!

bedrukte tassenTassen bestaan in verschillende soorten en maten. Dat is één ding wat zeker is. Officieel luidt de definitie als volgt: een voorwerp van een flexibel materiaal dat bestemd is om andere voorwerpen in mee te nemen. Dat belooft wat!

Het woord tas betekent niet overal in Nederland hetzelfde!
De bedrukte tassen zijn erg populair onder het winkelende relatiegeschenken publiek. Neem als voorbeeld de laptoptassen. Deze tassen kunnen worden gemaakt van plastic maar ook van echt kunstleer. De plastic tas is vaak bedrukt met een merk-of bedrijfsnaam en wordt vaak als relatiegeschenk ingezet. Wat erg voor de hand ligt maar niet iedereen weet is dat tassen er echt voor ie-der-een zijn! De zakenlui helpt u met een laptoptas. Strandgangers met een koeltas. De sporters met een sporttas en ga zo maar door!  Wist u dat een tas in het Limburgs en Vlaams dialect beter bekend staat onder een kopje? Wanneer je in Limburg een ‘ tas koffie’ krijgt aangeboden, moet u niet schrikken want ze bedoelen het goed! Het betekent uiteraard dat je een kop koffie krijgt aangeboden!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s