Categorieën
Producten & gadgets Tassen & hoesjes

Zadelhoesjes in het hartje van Amsterdam

zadelhoesjesFietsen is Amsterdam. Zadelhoesjes is fietsen. Iedereen heeft het wel eens gezien. Op Amsterdam Centraal station staan duizenden fietsen. Op het zadel van deze fietsen zitten vaak zadelhoesjes. De eerste keer dat ik het zag dacht ik dat mensen dit om de fiets plaatsten om het zadel droog te houden. Echter is dit guerrilla marketing in zijn puurste vorm.

Bedrukte zadelhoesjes zorgen voor meer bekendheid
Het is voor bedrijven een slimme manier om een bedrijfsnaam of logo te bedrukken op de zadelhoesjes. De zadelhoesjes staan bekend als een succesvol promotiemiddel en worden vaak gebruikt tijdens guerrilla acties. Guerrilla marketing is een marketingtechniek die poogt om met beperkte middelen een groot resultaat te bereiken. De kosten voor zo’n actie liggen vaak laag. Een ander voordeel is de snelheid van de campagne. Terug naar de zadelhoesjes. Nederland telt miljoenen fietsers. Daarnaast regent het ook vaak. Fietsen plus regen zijn een synoniem voor zadelhoesjes. Hiermee bereikt u een groot publiek en meerdere doelgroepen. Meestal kunt u maar één kleur qua opdruk kiezen. Bij Zintuig relatiegeschenken kunt u kiezen voor meerdere kleuren. Zij proberen de klant altijd zo goed mogelijk in hun behoeften en wensen te voorzien!

Advertentie

Één reactie op “Zadelhoesjes in het hartje van Amsterdam”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s