Categorieën
Pennen & potloden Producten & gadgets

Waarom schrijven we niet meer met pennen?

bedrukte pennen, reclamepennen, relatiegeschenkIn de tijd van digitalisering en de toename aan internetgebruik wordt er weinig geschreven. Toch zal op het kantoor de pen niet snel verdwijnen. De Prodir pen blijft een fantastisch schrijfinstrument om te gebruiken tijdens een vergadering of om iets op te schrijven.

Herstel de pen in zijn waarde!
Neemt de productie in bedrukte pennen dan zo erg af? Het logische antwoord hierop is bevestigend. E-mail en social media zorgen ervoor dat mensen elkaar geen brieven meer versturen. Terwijl een brief geschreven met een potlood veel persoonlijker is dan een E-card. Schrijft u wel eens een kort liefdesbriefje voor uw partner? Zeg nou zelf. Zo’n briefje tovert toch meteen een smile op je gezicht? Dit geldt ook voor klanten of zakenrelaties. De beste manier om iemand uw waardering te tonen is door middel van een cadeau. Relatiegeschenken helpen hier goed bij. Zo kunt u ervoor kiezen om reclamepennen te bedrukken met uw logo of tekst. Denk bij deze tekst aan uw klant of relatie. Wat willen zij graag horen. Creëer een toegevoegde waarde. Maak uw cadeau uniek!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s