Categorieën
Nieuws & weetjes

Wereld Water Week: Maart 20-26 2011

flesje waterDe meesten van ons maken zich geen zorgen over het kraanwater uit restaurants. De obers vullen onze glazen en we letter er niet op en drinken het zonder vragen te stellen.
Helaas zijn er een heleboel mensen in de wereld die niet over deze gemoedsrust kunnen beschikken. In feite, gebrek aan schoon water is de tweede doodsoorzaak van kinderen onder de 5 jaar wereldwijd. Deze week krijgt u de kans om een verschil te maken voor deze mensen, dit doet u door te dineren in de restaurants die deelnemen aan Unicef’s Tap Project.

Restaurants die deelnemen aan dit project bieden de klanten de mogelijkheid om geld te doneren voor het kraanwater. Normaal gesproken wordt hier niet voor betaald.  Alle opbrengsten van deze ‘ World Water Week’  promotie zal rechtstreeks gaan naar het goede doel.  Zij zorgen dat dit ten goede komt voor schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen.

Uw bedrijf kan deelnemen aan het Tap Project en helpen geld in te zamelen voor de ‘World Water Week’. Dit doet u met promotioneel drinkwater zoals die van Aquaskin. Deze items worden op maat gemaakt. Het geld komt weer ten goede van het schone drinkwater.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s