Categorieën
Nieuws & weetjes

Relatiegeschenken effectief ingezet in Amsterdamsche Tram

Bedrukte bekers bestelt u bij Zintuig relatiegeschenken.Onlangs werd in Amsterdam, op station Sloterdijk, een unieke horeca gelegenheid geopend door Burgemeester van der Laan. Tijdens zijn speech prees de Burgemeester van Amsterdam het doorzettingsvermogen van de eigenaar die na 2 jaar noeste arbeid en samenwerken met diverse gemeentelijke instanties dit project tot een goed einde heeft gebracht. Hij heeft een vergane tram uit 1932 opgeknapt en opgetuigd als unieke horeca-tram anno 2011. Het einde van dit project betekende het begin van een nieuw project. Van (bruggen)bouwer naar horeca ondernemer in 1 dag. Hoe vertaal je dat voor 250 genodigden, op de dag van opening, in een geschikt relatiegeschenk?

De Amsterdamsche Tram
De Amsterdamsche tram vond er iets op. De soep werd geserveerd in een noeste metalen beker met karabijnhaak gegraveerd met logo van de tram. Hierdoor word het unieke “handwerk en nostalgie”- karakter gecombineerd met heerlijke soep en een warm ontvangst. De bezoekers kregen de soep geserveerd en mochten de beker als aandenken mee naar huis nemen. Een geste van de sympathieke ondernemer aan zijn relaties die dit zeer op prijs stelden.  Wij wensen de Amsterdamsche tram veel succes en zijn zeer blij met de positieve reacties die wij kregen op het ingezette relatiegeschenk. Het is leuk om te zien hoe een simpele metalen beker zo duidelijk een boodschap kan overbrengen.

Advertentie

2 reacties op “Relatiegeschenken effectief ingezet in Amsterdamsche Tram”

Tijdens het “Googlen” kwam ik op uw site. Ik was blij verrast te zien dat mijn foto waarop de jonge dame de soep serveerd in de metalen bekers op uw site is geplaatst. (laatste stukje tekst was weg?)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s