Categorieën
| Druktechnieken |

Wat is glas graveren?

glas graveren, drinkglasBij het bestellen van een relatiegeschenk kunt u vaak kiezen uit verschillende soorten drukmethoden. Hoewel de meeste drukmethoden voor de hand liggen, zijn er ook zat technieken waarvan u niet meteen begrijpt wat het precies inhoudt. Vandaag een artikel over het glas graveren.

Glas graveren is een ouderwetse technieken
Het glas graveren is geen nieuwe techniek. Vroeger gebruikten de Chinezen deze methode om het raamwerk te versieren. Het is een heel precies werkje maar als het klaar is, ziet het er ook fantastisch uit. Nou vraagt u zich vast af: Hoe gaat het in zijn werk? Er wordt gebruikgemaakt van een stift van metaal. Op deze stift zit een dunne laag diamantgruis. Met deze ‘boor’ wordt er met veel precisie in het glas gegraveerd. Deze techniek kan op elk glaswerk worden uitgevoerd. Zo gebeurt het vaak op karaffen of drinkglazen. Alles is mogelijk zo lang het te graveren product van glas is. Uit ervaring weten wij dat klanten de gegraveerde producten erg waarderen. Door de automatisering is de snelheid van het laser graveren enorm vooruit gegaan. Gelukkig heeft de kwaliteit hier niet onder geleden!

Uw eigen glazen graveren?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s