Categorieën
Bekers & mokken Producten & gadgets

Goed gevulde plastic bekers voor weinig

plastic beker, relatiegeschenken, promotiemateriaalVaak zijn het de kleine dingen die belangrijk zijn. Wist u dat de uitvinder van de paperclip millionair is? Plastic bekers zijn ook belangrijk. Ze zijn te vinden bij koffie automaten, op feesten, op partijen, bij een water jerrycan, etc. Voor alle kleine dingen geldt dat ze ontelbaar veel gebruiksmogelijkheden hebben. Zo ook voor de plastic bekers.

Hypothese: u bent bezig met het organiseren van een feest
Stel u bent een feest aan het organiseren en u heeft geen glazen. Bij de redactie van het relatiegeschenken blog gaan er dan twee belletjes rinkelen. Punt 1 plastic bekers zijn beter dan normale glazen. Dit in verband met de troep en de kans op gebroken glas. Het zou niet fijn zijn als uw gasten in glas trappen. Punt 2 dit is een ideaal moment om uw bedrijf te promoten. Dat doet u door de plastic bekers te bedrukken met een logo of een korte tekst. Bij plastic bekers moet u niet denken aan kleine saaie bekertjes. De plastic bekers zijn namelijk in alle vormen en maten beschikbaar. De bekers worden bedruk met de ‘ disposables bedrukking’ opdrukmethode. Zorg dat u goed gevulde plastic bekers heeft voor weinig geld. Proost! Dat wordt vast en zeker een leuk feestje!

Naar uw plastic bekers

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s