Categorieën
Ecologisch Producten & gadgets

A-solar winnaar Red Dot Design Award 2011

relatiegeschenken, promotiemateriaal, opladerDe A-solar ‘Platinum Charger’  is uitgeroepen tot winnaar van de Red Dot Design Award 2011 in de categorie Leisure, Outdoor en Sport. Met meer dan 4433 inschrijvingen uit 60 landen is de Design Award de grootste design wedstrijd ter wereld. De Senz paraplu had de award al een keer eerder gewonnen. Dit jaar werd er echter gekozen voor de zonne energie van A-solar.

Winnaars Red Dot Award
De Red Dot Award is een prestigieuze prijs die ieder jaar wordt uitgereikt voor de beste internationale prestatie op designgebied. Dit is dus geen poedelprijs. A-solar is al jaren bezig met het ontwerpen van een oplader die werkt op zonne energie. Het bedrijf is vooruitstrevend en het winnen van de prijs was dan ook geen complete verassing. De Senz paraplu’s mochten al een keer de honneurs waarnemen en zijn ook geen onbekende op het gebied van innovaties. De stormvaste paraplu’s van Senz gaan niet kapot bij een windsnelheid van 130 kilometer per uur! Grote multinationals proberen steeds meer te innoveren.Het zij in de design van een stormvaste paraplu, een iPhone oplader die werkt op zonne energie of zelfs een complete tas waarmee u bijna al uw mobiele apparatuur kunt opladen. Innoveren is winnen! Dat zal de commissie achter de Red Dot Award ook niet onopgemerkt blijven!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s