Categorieën
Nieuws & weetjes

Op zoek naar een cadeau voor de verjaardag van de baas?

relatiegeschenken, relatiegeschenk, promotiemateriaalDe baas viert zijn verjaardag of stopt met werken en nu bent u op zoek naar een cadeau. Het is lastig om een passend geschenk te vinden. Zoeken in de humor hoek of toch iets serieus? Belangrijk is dat de waardering centraal staat.

Relatiegeschenken of cadeau zoeken voor uw baas
Allereerst willen wij u een compliment geven. De Nederlandse baas wordt niet vaak gewaardeerd door zijn werknemers. Twee derde van de werknemers koopt incidenteel een presentje. Een jubileumsgeschenk, zoals een bronzen beeld,  is dan heel populair. De keuzemogelijkheden zijn eindeloos… Verdwaal niet! Ga eens 15 minuten met uw collega’s brainstormen of vraag hulp bij kennissen van andere bedrijven. Na deze informatie zult u zien dat u een beter beeld zult krijgen. Kiest u voor een humoristisch oplossing dan kunt u denken aan een politie kostuum of een UV stralingsmeter. Kiest u voor een serieuzere aanpak? Denk dan aan deze unieke houten fotolijst waar u ruim 14 foto’s in kunt plaatsen of een houten alarm klok met een iPod docking station. Dit zijn maar vier mogelijkheden maar alle vier staan ze lijnrecht tegenover elkaar. Het vinden van een cadeau voor de baas is dus niet moeilijk, maar het kiezen wel!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s