Categorieën
Producten & gadgets Wijn & dranken

Doe mij maar een flesje H2O oftewel water!

flesjes water relatiegeschenkenWat is het toch lekker om een flesje water in de buurt te hebben. Water. Daar hebben we zoveel van op de wereld maar toch is het schaars. Eigenlijk best raar toch? Gelukkig wordt de algemene kwaliteit van water steeds beter. Het leuke is dat je nu ook een eigen flesje water kan laten maken.

Een flesje water ontwerp je zelf
Is het niet stoer om uw eigen flesjes water te hebben? De ING bank in Bussum doet het. Achter de balie hebben ze grote koelkasten vol met flesjes water. De flesjes zijn bedrukt met de bekende oranje leeuw. Vergeet dus niet om een flesje water te vragen als u daar een afspraak heeft! Het etiket wat er op de flesjes wordt aangebracht, is van hoge kwaliteit kunststof. Kunststof etiketten blijven goed zitten en blijven ook mooi als de flesjes uit de koeling komen. Tevens is het niet alleen voor u een leuk idee om uw flesjes water te bedrukken. Voor uw bedrijf is het ook een ideale manier om uw bedrijfsnaam te versterken. Iedereen lust water en zoals we hierboven besproken is het een altijd een welkome verfrissing. Bereidt u alvast voor op de zomer. Maak uw eigen flesjes water!

naar uw flesje water

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s