Categorieën
Producten & gadgets Sport

De Dael O Ring draait allemaal om de eenvoud

Dael O Ring, relatiegeschenken, puzzelsDe Dael O Ring is op dit moment DE sensatie op het gebied van speelgoed. De Dael O Ring is een stokje met een puntje en een ring. In de ring zit een ‘doolhof’. De bedoeling van dit spel is dat je het doolhof van de stok los puzzelt.

De Dael O Ring is een hit!
Het spel wordt vooral op gevoel gespeeld. Aan de buitenkant is niet te zien hoe het doolhof eruit ziet. De bedoeling is om de ring rond de stok te draaien en er af te schuiven. Het lijkt zo simpel maar dat is het helemaal niet. Wacht maar tot uw collega’s of vrienden zien dat het u als eerste lukt om de ring van de stok los te krijgen… De Dael O Ring heeft de prestigieuze Promotional Gift Award van 2011 gewonnen. Van de 262 deelnemers die er door de voorrondes zijn gekomen, is de Dael O Ring verkozen tot beste promotionele artikel! De Gebroeders Ko hebben er een lied naar vernoemd en Raymond van Barneveld, u weet wel de wereldkampioen darten, dankt zijn wereldtitel aan de uitvinding van de Dael O Ring. Op tv zijn er steeds meer en meer reclames. De Dael O Ring is een leuk en origineel relatiegeschenk. Win met puzzelen, win de waardering van uw klanten of relaties!

Naar uw Dael O Ring

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s