Categorieën
Pennen & potloden Producten & gadgets

Prodir introduceert vernieuwing aan productlijn

Prodir, prodir ds5 relatiegeschenkenMet de nieuwe ds3.1 presenteert Prodir de laatste evolutie van de ds3 reeks. Voor veel mensen zegt de term ds3 of ds5 niks. Dat is niet zo gek. Betekent het woord Prodir iets voor u? Prodir is al jarenlang de best verkochte balpen op de Europese markt. De Prodir pennen hebben verschillende lijnen zoals bijvoorbeeld de Prodir ds 5. Hieronder leest u een beknopte uitleg van de recente ontwikkelingen omtrent dit merk.

De Prodir ds lijn
Met de nieuwste evolutie van de Prodir ds3 lijn heeft de promotionele pen een nog iconischere vormgeving. Een nieuwe grens die Prodir voor de zoveelste keer heeft overtroffen. Het luxe merk heeft de Prodir ds3 pen een nog sterkere body en een grotere clip gegeven. Waardoor de unieke identiteit nog meer wordt bevestigd. De Prodir pen is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. De keus voor deze kleuren is afgestemd op de vraag. De Prodir pennen worden al een ruime tijd goed verkocht als relatiegeschenk. Veel bedrijven bedrukken deze pen met een tekst of een logo. Naast pennen verkoopt de Zwitserse fabrikant ook notitieblokjes en pennenhouders. Houd dit merk in de gaten wanneer u op zoek bent naar uw relatiegeschenk! Als u geen zin heeft om u te verdiepen in het aanbod relatiegeschenken, is dit zeker een aanrader!

– naar Prodir assortiment

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s