Categorieën
Nieuws & weetjes

Bedrukte mokken Kate Middleton en prins William niet helemaal gelukt!

Een relatiegeschenken winkel is niet helemaal geslaagd met zijn bedrukte mokken. Zij wilden graag een slaatje slaan uit de enorme belangstelling rondom het glamour koppel Kate Middleton en prins William. Wat is er fout gegaan…

Bedrukte mokken wel met een afbeelding van Kate
Op 16 november 2010 werd het officieel bekendgemaakt via Twitter en Facebook dat prins William Kate Middleton ten huwelijk had gevraagd. De Britse prins was een maand eerder tijdens een vakantie in Kenia op zijn knieën gegaan. Het huwelijk staat gepland voor 29 april 2011. Vanwege de enorme publiciteit rondom dit huwelijk proberen sommige bedrijven hier een graantje van mee te pikken. Hoewel bijna iedereen in Engeland in rep en roer is om het naderende huwelijk, lijkt het er op dat het bedrijf dat de mokken bedrukt heeft liggen sukkelen. Of heeft hij het expres gedaan om zo in de publiciteit te komen? Wat denk u? Op de bedrukte mok is namelijk geen foto te zijn van prins William maar een foto van zijn jongere broertje. Oordeel zelf!

Advertentie

2 reacties op “Bedrukte mokken Kate Middleton en prins William niet helemaal gelukt!”

Had al voor het huwelijk dit bericht op tv gehoord en gezien. Toen werd er nog gesproken over een stunt!! Mensen kopen toch wel die mok, heel veel toeristen die toevallig in Londen waren weten misschien niet echt wie er nu echt trouwden en wie Harry of William zijn en eruit zien ;-))

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s