Categorieën
Nieuws & weetjes

Prijzen USB sticks gestegen vanwege ramp in Japan

USB sticks, USB bedrukken, relatiegeschenkenHet verschrikkelijk nieuws uit Japan is u vast niet ontgaan. Vrijdag 11 maart is het land getroffen door een aantal aardbevingen van 9.0 op de schaal van Richter. Op moment van schrijven zijn er nog steeds naschokken. De aardbevingen hebben gezorgd voor een alles verwoestende ravage.

 
Marktwerking zorgt voor prijsstijging USB sticks
De gevolgen van de ramp worden steeds beter zichtbaar. De angst voor een nucleaire ramp is groot. De temperatuur in de kerncentrales is aan het stijgen, waardoor het moeilijker wordt om de radioactieve stoffen te koelen. De gevolgen zijn ook zichtbaar in Europa, Diverse producten uit Japan kunnen op dit moment niet gefabriceerd worden. Zo ook de USB sticks. De geheugenchip wordt gemaakt in Japan. Het aanbod wordt drastisch minder, terwijl de vraag hetzelfde blijft. Dit heeft als gevolg dat de prijzen van de USB sticks naar verwachting met 20-40% zullen toenemen. Veel webwinkels zullen de prijzen daarop aanpassen. Naar onze verwachting zal het nog wel een aantal maanden duren totdat de normale productie weer op gang komt. Het belangrijkste is dat Japan de nucleaire ramp voorkomt en het land weer opbouwt. Wij wensen de slachtoffers en families heel veel kracht in deze moeilijke en zware tijd.

Advertentie

Één reactie op “Prijzen USB sticks gestegen vanwege ramp in Japan”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s