Categorieën
Pennen & potloden Producten & gadgets

Potloden op uw bedrijfskantoor

potloden, bedrukte potloden, relatiegeschenkenPotloden op uw bedrijfskantoor. Zijn potloden daar nog steeds aanwezig? Ja zeker. Potloden liggen nog steeds op elk bureau van een kantoor. Potloden zijn uitstekende relatiegeschenken en zijn niet duur. Ze schrijven heel netjes en geven de gebruiker een goed gevoel.

Potloden en het goede gevoel
Heeft u dat gevoel ook wanneer u schrijft  met een potlood? Op de redactie van Zintuig gebruiken wij de potlood vaak voor het maken van kleine aantekeningen op een kladblok. Uit ervaring weten wij dat de potloden vaak worden gebruikt door designers. Het schetsen is makkelijker met een potlood dan met een pen. Tevens is de potlood makkelijk uit te wissen. Dit in tegenstelling tot de inkt van een pen, die alleen te camoufleren is door het gebruik van bijvoorbeeld tipp-ex. Potloden werden in het begin van de 20e eeuw gefabriceerd. Wist u dat de kleurpotlood nog niet eens 100 jaar bestaat? Potloden zijn dus uiterst geschikt als promotiemateriaal. Het kost geen moeite om ze weg te geven en u zult zien dat iedereen ze wilt hebben. Gum ze niet uit! Potloden behoren net als pennen tot het dagelijkse schrijfwaar!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s