Categorieën
Producten & gadgets Sleutelhangers & keycords

De sleutelhanger als promotioneel artikel

sleutelhanger, bedrukte sleutelhanger, relatiegeschenken, promotionele artikelen, promotieartikelenDe sleutelhanger is hard aan het werk op de ladder van relatiegeschenken en promotionele artikelen. Bij navraag op straat blijkt dat veel mensen de sleutelhanger met iets saais associëren. Saai in de zin van: “De sleutelhanger is bij mij gewoon een ring.” Dat is inderdaad saai. Toch is de sleutelhanger veel meer dan een ring… Gelukkig ondergaat de sleutelhanger hevige ontwikkelingen.  De sleutelhanger wordt weer hip en is verkrijgbaar in vele soorten en maten!

Sleutelhanger gaat zijn imago opdoffen
De sleutelhanger is weer terug van weggeweest! Er zijn tal van mogelijkheden. Neem bijvoorbeeld de auto branche. De conventionele auto’s gaan niet open zonder sleutel. De autodealers zagen kansen in de sleutelhanger. Zij vroegen zich af of er kansen waren om hun imago te verbeteren. Oplossing: de sleutelhanger! Iedereen die bij een autodealer langskomt, krijgt een sleutelhanger als relatiegeschenk mee naar huis. Voor autodealers dus een uitstekend moment om de sleutelhanger te gebruiken, zodat klanten of relaties het bedrijf niet vergeten. Hoe losten zij dat op? Zij lieten een sleutelhanger in de vorm van een autowiel bedrukken met het bedrijfslogo. De klanten reageerde hier positief op en zo creëerde het autobedrijf een onderscheidende positie ten opzichte van zijn concurrenten. Dit is één van de vele voorbeelden. Naast deze sleutelhanger bestaan er ook meer exclusieve sleutelhangers, zoals bijvoorbeeld de sleutelhanger met een lichtje of de sleutelhanger in de vorm van een karabijnhaak. De mogelijkheden zijn zo divers. Ga niet mee met de menigte en zorg voor een onderscheidende positie. De concurrentie blijft ook niet stil zitten!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s