Categorieën
Paraplus

Op maat gemaakte paraplu’s: Het Braziliaanse SummerVille Resort

relatiegeschenken, paraplu, paraplu bedrukken, promotieartikelenHet seizoen is langzaam aan het veranderen van de winter naar de lente. Het zal niet lang gaan duren voordat uw paraplu uw vaste maatje wordt. Zoals het Braziliaanse Summerville Resort demonsteerde in haar laatste campagne: Het is een fantastisch idee om de promotieartikelen aan te passen op de trends van het seizoen en het weer!

SummerVille doet ludieke stunt met promotieartikel

Nu is het de juiste tijd om promotionele paraplu’s te bestellen met de regenachtige lentedagen in het vooruitzicht. Het SummerVille Resort dacht nog iets verder na dan de meeste bedrijven. In plaats van het bedrukken van de paraplu met een standaard bedrijfslogo of een tekst hebben zij de paraplu getransformeerd tot een paraplu met een prachtige blauwe hemel. Een ludieke stunt van SummerVille! Regen gaat vaak gepaard met gemopper.  Als uw paraplu dat beeld kan veranderen, heeft u een winnend en uniek relatiegeschenk.

Voor u een op maat gemaakte paraplu!

Kijkt u liever naar een heldere blauwe hemel in Brazilie of naar een grijze lucht vol met wolken? De paraplu kunt u altijd op uw manier laten bedrukken. Verzin zelf een leuke twist op een gangbaar relatiegeschenk en laat het weten door middel van een reactie onderaan dit artikel. De relatiegeschenken branche is wel toe aan iets vernieuwend!

Zintuig kan de paraplu voor u aan de onderkant bedrukken. Kijk bij custom made voor meer informatie.

Advertentie

Één reactie op “Op maat gemaakte paraplu’s: Het Braziliaanse SummerVille Resort”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s