Categorieën
Nieuws & weetjes

Top relatiegeschenken marketing van Google: Google Android badges

Is er iets waar Google niet goed in is?

badges, naambadged, relatiegeschenken, Elk project waar dit bedrijf aan werkt, wordt uitgevoerd op een hoog niveau. De aanwezigheid en marketing op beurzen en evenementen lijdt hier ook niet onder. Bij het recentelijke Mobile World Congress evenement stal Google de show met zijn op maat gemaakt badges en speldjes.

Twee marketeers van Google, Doireann Gillian en Anne-Carlijn, kwamen met dit briljante idee. Bij het tentoon stellen van het globale succes vanAndroid OS werden er 86 herdenkingswaardige badges ontworpen om de verschillende industrieën van Android’s partners te vertegenwoordigen. “Onze partners hebben allemaal verschillende soorten badges, het idee is dat als je deze allemaal wilt verzamelen, je alle bedrijven achter Android zult zien,” aldus Gillian.

Op het evenement was er een ware ‘run’ om zoveel mogelijk promotionele badges te verzamelen en deze trots tentoon te stellen tussen hun andere keycords en evenementen badges. Mensen ging ruilen en deden er alles aan om zoveel mogelijk Google badges te verzamelen.

Dit is echt een voorbeeld van marketing ‘ know how’. Neem een relatiegeschenk en zorg voor een verzamel hype door 86 verschillende soorten badges uit te brengen! Met zo’n hoog niveau van publieke betrokkenheid en interactie is het makkelijk om dit een succes te noemen. Door de lage prijzen van de badges is het een goedkope manier om aan vloedgolf van aandacht te komen. Het zij aandacht van de consument of van de media!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s